Marmoleum tegels

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum » Marmoleum tegels

Met marmoleum tegels geeft u woon- of kantoorruimte een extra luxueuze uitstraling zonder de vele voordelen van linoleum te verliezen. Deze marmerachtige vloerbekleding is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en formaten, zodat u de kamer breder of langer kunt laten lijken. Marmoleum tegels zijn tevens geschikt in combinatie met vloerverwarming, zonder dat de bekleding opbolt of scheurt.

Kies voor een specialist uit Wormerveer om uw marmoleum tegels te leggen

Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat het resultaat jarenlang woongenot garandeert. Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer is de specialist wanneer het aankomt op het leggen van marmoleum tegels. Bovendien zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het leggen van vloeren, ook voor trapbekleding staan wij voor u klaar. Hoewel marmoleum even weinig onderhoud behoeft als regulier linoleum, is het wel belangrijk om dit regelmatig op de correcte manier en met de goede schoonmaakmiddelen te doen. Wij geven u hier graag advies over of verzorgen het onderhoud van uw vloeren met onze eigen kwalitatieve apparatuur en onderhoudsmiddelen.

Ontdek de mogelijkheden van marmoleum in onze showroom

In onze ruime showroom in Wormerveer vindt u een ruim aanbod van marmoleum vloeren en tegels in allerlei verschillende breedtes en groottes. U kiest uw vloer dus helemaal zelf, van kleur tot legwijze. Op zaterdagen zijn wij doorlopend van 10.00 tot 15.00 uur geopend. Komt een inspiratiemoment in de avonduren u beter uit? Bel dan naar 06 53401270 of stuur een e-mail op info@klitsieparketvloeren.nl om een afspraak in te plannen. Dan heeft u alle tijd om de mogelijkheden van marmoleum te bekijken.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op