Traditioneel parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Traditioneel parket

Als u op zoek bent naar traditioneel parket, bent u bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer een groot assortiment! Traditioneel parket is verkrijgbaar in oneindig veel houtsoorten, kleuren, patronen en diktes. Hierdoor vindt u altijd een parket die bij u en uw interieur past. De warme houttinten passen perfect bij een landelijke inrichting en zorgen voor veel sfeer in huis.

Hét adres voor plaatsing en onderhoud van traditioneel parket

De werkwijze voor het laten leggen van traditioneel parket is kenmerkend voor de specialisten van ons bedrijf uit Wormerveer. Dankzij de perfecte lijm- en spijkermethode is er geen spijker meer te zien. Bovendien zorgen wij ervoor dat het traditioneel parket de juiste behandeling krijgt, zodat u er lang van geniet. Naast het leggen van vloeren, onderhouden wij deze ook graag. Indien nodig repareren en schuren we hem voor u op. Hiervoor maken wij bij Klitsie Parketvloeren altijd gebruik van het beste onderhoudsmateriaal en kwalitatief uitstekende apparatuur. Ook kunt op ons rekenen voor de juiste schade-expertise.

Ontdek alle mogelijkheden voor uw vloer

Met de verschillende soorten hout uit onze collectie kunt u alle kanten op met uw vloer. Wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan langs bij onze showroom in Wormerveer om de verschillende soorten traditioneel parket te bekijken. Wij zijn op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur geopend. Neem voor een afspraak in de avonduren contact op via 06 53401270 of info@klitsieparketvloeren.nl. Natuurlijk hebben we bij Klitsie Parketvloeren ook andere soorten parketvloeren buiten traditioneel parket. Denk bijvoorbeeld aan:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op