Laminaat onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Laminaat » Laminaat onderhoud

Heeft u nieuw laminaat en bent u benieuwd wat het beste onderhoud is om ervoor te zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat? Schakel dan de professionals van Klitsie Parketvloeren in. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw laminaat. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van verschillende soorten vloeren.

Onze professionals verzorgen uw laminaat met goed onderhoud

Goed onderhoud van uw laminaat zorgt ervoor dat het langer meegaat. Met behulp van een speciale behandeling wordt uw laminaat beschermd tegen krassen en slijtage. Wanneer u uw vloer regelmatig laat onderhouden, heeft u gegarandeerd lang plezier van uw vloer. Heeft u laminaat gekocht en wilt u dit laten leggen door professionals om er zeker van te zijn dat het goed gelegd wordt? Ook dit doen wij voor u. Onze professionals zorgen ervoor dat uw vloer niet bol gaat staan en er genoeg krimp- en uitzetruimte is voor het laminaat om te ‘leven’. Bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer? Wij hebben veel verschillende vloeren, waaronder pvc-laminaat.

Kom in contact en maak een afspraak

Wanneer u gebruik wilt maken van onze service, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 06 53401270. Ook het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag met professioneel onderhoud voor uw laminaat, pvc-vloer, parket of houten vloer.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op