Onderhoud van marmoleum

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum » Marmoleum onderhoud

Heeft u een marmoleum vloer en wilt u graag professioneel onderhoud laten uitvoeren? Dan helpen we u bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer graag verder. Wij weten precies wat uw vloer nodig heeft om te blijven stralen. Dankzij goed onderhoud kunt u jarenlang genieten van uw marmoleum vloer en blijft de beschermlaag in topkwaliteit.

Het belang van marmoleum en goed onderhoud

Het onderhoud van marmoleum tegels en vloerbekleding is erg belangrijk. Vloeren zijn dagelijks onderhevig aan het gebruik en kunnen op de lange termijn sporen van slijtage vertonen. Wanneer u de vloer echter goed onderhoudt, heeft u hier geen last van. Dit onderhoud nemen wij u graag uit handen. Voor het onderhoud maken onze experts altijd gebruik van hoogwaardige apparatuur en de beste onderhoudsmiddelen. Bovendien zijn wij ook uw partij als u graag een vloer van marmoleum wilt laten aanleggen. Wij bieden bovendien onderhoudswerkzaamheden aan voor meerdere soorten vloeren, zoals:

Ontdek de kneepjes van het onderhoud

Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw marmoleum linoleum vloer, kunt u in onze showroom in Wormerveer langskomen. Wij zijn iedere zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur geopend. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06 53401270 of een e-mail te sturen op info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op