Parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket

Of u nu traditioneel parket, laminaat, lamelparket of een massief houten vloer wilt, wij leveren en leggen vloeren bij u thuis of op kantoor. Onze vakkundige medewerkers bieden u graag een goed en deskundig advies, zodat de vloer ook echt bij uw wensen past. Parket heeft een warme en stijlvolle uitstraling die perfect past bij een landelijke inrichting. De houttinten en zichtbare nerven geven extra sfeer aan uw ruimte.

Kies voor parket van dé vloerenspecialist uit Wormerveer

We leveren en leggen niet alleen houten vloeren en parket, maar onderhouden ze ook graag voor u. Indien nodig voeren wij schuurwerkzaamheden en reparaties uit. Voor het onderhouden maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en onderhoudsmiddelen. Zo bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Bovendien beschikken we over voldoende schade-expertise om eventuele problemen op te lossen. Bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten parket te laten leggen, zoals:

Bekijk de mogelijkheden in de showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor uw vloer? Kom dan onze vloeren van onder andere parket bewonderen in onze showroom te Wormerveer. Op zaterdagen zijn wij geopend tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het is eventueel ook mogelijk om op afspraak in de avonduren langs te komen. Bel hiervoor naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Natuurlijk is Klitsie Parketvloeren niet alleen gespecialiseerd in parket vloeren. Bij dé vloerenspecialist kunt u ook terecht voor:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op