Pvc-laminaat

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Laminaat » Pvc-laminaat

Wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer van pvc-laminaat die een leven lang meegaat en mooi blijft, kiest u voor Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Met onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis garanderen we een prachtig resultaat en een niet te evenaren kwaliteit. Wij staan bekend om onze klantgerichte service.

Milieuvriendelijk pvc-laminaat van hoogwaardige kwaliteit

Het pvc-laminaat van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer is van hoogwaardige kwaliteit. Naast de kwaliteit is ons laminaat ook milieu- én gebruiksvriendelijk. Ons laminaat heeft diverse behandelingen gekregen om het te beschermen tegen krassen en slijtage, de vloer wordt immers dagelijks gebruikt. Met behulp van goed, professioneel onderhoud zal een vloer van pvc-laminaat nog jaren na het leggen eruitzien als nieuw. De variaties in het laten leggen van pvc-laminaat zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u een kleine kamer en wilt u deze breder laten lijken? Onze experts geven graag tips en deskundig advies en aan de hand van de juiste vakkennis om dit te realiseren.

Kies zelf uw legwijze en patroon

Kom eens langs in onze showroom in Wormerveer en bekijk ons uitgebreide assortiment pvc-laminaat. Onze showroom is elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Het is, indien gewenst, ook mogelijk om in de avonduren langs te komen. U maakt hiervoor een afspraak via 06 53401270 of door het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op!

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op