PVC tegels

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » PVC tegels

Klitsie Parketvloeren in Wormerveer is gespecialiseerd in onder andere het leggen van laminaat, patroonvloeren en pvc-tegels. Dit doen wij tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. In het bijzonder staat onze kwaliteit goed bekend. Bovendien beschikken wij over jarenlange ervaring en kennis. Wij zorgen ervoor dat uw tegels de behandeling krijgen die nodig is.

Ga voor pvc-tegels van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer

Wanneer u een vloer met een bijzondere uitstraling en van hoogwaardige kwaliteit wilt, kiest u voor pvc-tegels. De legwijze en patronen bepalen mede de look van uw kamer. Klitsie Parketvloeren adviseert u graag bij het maken van uw keuze en heeft vele voorbeelden van het uiteindelijke resultaat voorhanden. Onze medewerkers vertellen u alles over de mogelijkheden van het laten leggen van pvc-tegels in combinatie met vloerverwarming. Voor de nazorg en het onderhoud van uw vloer staan wij tevens graag voor u klaar. Wanneer u bij ons in Wormerveer pvc-tegels koopt, ontvangt u maar liefst drie jaar garantie. U krijgt ook de garantie van een vloer die een leven lang meegaat en mooi blijft, mits deze goed wordt onderhouden.

Bekijk uw nieuwe pvc-tegels in onze showroom in Wormerveer

Onze showroom in Wormerveer is elke zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht voor pvc-tegels. U maakt hiervoor een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen via 06 53401270 of door het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. In onze showroom vindt u bovendien uitstekend laminaat en houten vloeren, als u nog geen keuze voor vloer heeft kunnen maken.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op