Marmoleum trap

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Marmoleum trap

Als u graag een verfijnde en luxueuze uitstraling wilt in uw trapgat, kiest u voor marmoleum om uw trap te bekleden. Het is een ware blikvanger in uw huis of kantoor vanwege het marmerachtige patroon in de vloerbekleding. Dankzij de grote slijtvastheid gaat marmoleum jarenlang mee en is het zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes. Bovendien is het zeer milieuvriendelijk materiaal.

Laat een marmoleum trap plaatsen door de specialist uit Wormerveer

Marmoleum is een luxe ogende variant van de slijtvaste vloerbedekking linoleum. In Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer vindt u de juiste partner voor het laten plaatsen van een marmoleum trap. Ook zijn wij dé partij voor uw onderhoudswerkzaamheden. De beschermingslaag van marmoleum is afdoende om deze, met wat lichte verzorging van uw kant, een leven lang mooi te houden. Wij voorzien u graag van deskundig advies over hoe u dat het beste kunt doen of komen het voor u uitvoeren met onze speciale schoonmaakmiddelen. Geniet van onze klantgerichte service en de mooiste bekleding tegen de beste prijs.

Kom inspiratie opdoen in de showroom

Als u inspiratie wilt opdoen over het laten plaatsen van een marmoleum trap, onze showroom in Wormerveer is elke zaterdag geopend. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur bent u welkom om bij ons langs te komen. Wanneer u dit wenst, is het ook mogelijk om ons in de avonduren een bezoek te brengen. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 06 53401270. Ook voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail te sturen naar info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op