Tapis parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Tapis parket

Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer heeft voor u traditioneel tapis parket voor een mooie prijs. Op ambachtelijke wijze lijmt en spijkert de specialist van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer het tapis parket strook voor strook op de tussenvloer. Door de verschillende soorten vloeren en houtsoorten zijn er talloze mogelijkheden met het tapis parket. U wilt natuurlijk dat de parketvloer zo lang mogelijk meegaat, daarom selecteren en gebruiken wij enkel kwalitatief hoogwaardig hout. Een goede service en kwaliteit maken ons herkenbaar en betrouwbaar.

Kies voor een expert uit Wormerveer voor aanleg en onderhoud van tapis parket

Eenmaal gelegd zorgen wij ervoor dat er geen spijker meer zichtbaar is en uw parket wordt behandeld met het product dat het nodig heeft. Zo krijgt het een mooie, glanzende uitstraling en een goede beschermlaag. Daarnaast zijn wij ook de aangewezen partij als uw vloer reparaties nodig heeft, onderhoud behoeft of wanneer er schuurwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit doen wij altijd met de beste apparatuur en onderhoudsmiddelen, zodat u verzekerd bent van een uitstekend resultaat. Bovendien treden wij op als schade-expert en kunt u contact met ons opnemen als u erover nadenkt om uw vloer te verplaatsen. Naast tapis parket verkopen we ook andere soorten parket:

Kom op zaterdag langs bij onze showroom
Heeft u interesse in tapis parket? Bezoek dan geheel vrijblijvend de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer en doe inspiratie op voor uw parket. Kom op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 langs. Komt dit niet uit? Bel dan naar 06 53401270 of stuur een e-mail op info@klitsieparketvloeren.nl om een afspraak in de avonduren te maken.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op