Laminaat

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Laminaat

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig laminaat voor uw woning? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment met laminaat in de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer. Het laminaat dat u bij ons koopt, heeft klasse, stijl en is uiteraard van goede kwaliteit. Een mooie vloer van Klitsie Parketvloeren zorgt ervoor dat u sfeervol woont.

Uitstekend laminaat in de omgeving van Wormerveer

Voor een zachte prijs leveren wij laminaat, parket en andere houten vloeren in de omgeving van Wormerveer. Kies ervoor om onze specialisten  uw nieuwe vloer te laten leggen en maak u nergens druk om. Ook repareren, onderhouden, schuren en bewerken wij uw bestaande of de door ons gelegde vloeren. Daarbij maken onze werknemers altijd gebruik van hoogwaardige apparatuur en uitstekende onderhoudsmiddelen. Op deze manier weten we zeker dat we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Bezoek onze showroom en laat u inspireren

Naast laminaat hebben we nog meer verschillende vloeren die u kunt bekijken in onze showroom in Wormerveer. Onze medewerkers geven u deskundig advies. Heeft u nog vragen over de levering, houtsoorten, openingstijden, schade-expertise of prijzen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door ons te bellen via 06 53401270 of door het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Onze showroom is elke zaterdag vrijblijvend geopend voor alle geïnteresseerden van 10.00 uur tot 15.00 uur. Ook kunt u doordeweeks langskomen in de avonduren. Wij verzoeken u dan wel even telefonisch op via de mail een afspraak te maken.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op