Marmoleum

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum

Wanneer u kiest voor marmoleum, kiest u voor meer dan alleen een mooie vloer. U kiest voor kwaliteit en gebruikersgemak dankzij een slijtvast materiaal. De vloeren die wij leggen, blijven nog jaren later stralend en glanzend zodat u lang geniet van uw vloerbedekleding. Het lijkt alsof ze de dag ervoor pas zijn gelegd. Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer is dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd dé specialist op het gebied van bekleding met marmoleum.

Een vakman uit Wormerveer voor het laten leggen van marmoleum

Dankzij onze brede kennis zijn wij uitgegroeid tot een vakwerkspecialist op het gebied van marmoleum leggen. Of u nu de trap wilt laten renoveren of uw vloer wilt laten bekleden met tegels, wij pakken de werkzaamheden met evenveel expertise op met een professioneel resultaat tot gevolg. Het onderhoud blijft beperkt tot het dweilen van de vloer met een speciaal schoonmaakmiddel. Diverse was- en laklagen geven dit marmerachtige linoleum een grondige bescherming tegen het dagelijkse gebruik in huis of kantoor.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom in Wormerveer kunt u inspiratie opdoen over de mogelijkheden van patronen en legwijzen die marmoleum biedt, zoals de fresco-collectie. Onze showroom is iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. Maak hiervoor een afspraak via 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Natuurlijk leggen wij niet alleen vloeren van een marmoleum bekleding. Bij ons kunt u ook terecht voor:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op