Marmoleum fresco-collectie

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum » Marmoleum fresco

Marmoleum fresco-collectie

De subtiele ton-sur-ton designs van de marmoleum fresco-collectie zorgen voor een bijzonder contrast met de marmeren structuur. Dankzij de warme kleuren krijgt u een rustgevend interieur met minimale inspanning. Laat een huiselijke sfeer creëren met de marmoleum fresco-collectie door uw vloerenspecialist uit Wormerveer. Zeker in drukbezochte ruimtes is het slijtvaste materiaal van deze collectie een goede keuze als vloerbekleding.

Uitgebreide keuze aan marmoleum in fresco-kleuren in Wormerveer

Vloerbekleding van marmoleum, een linoleum met een marmerachtig uiterlijk, staat garant voor een leven lang kwaliteit. Dit is zelfs het geval wanneer u één of meerdere huisdieren heeft rondlopen! Een marmoleum-vloer heeft diverse was- en laklagen ondergaan die een diepe en solide bescherming geven aan uw vloer. Daarom geven wij maar liefst 3 jaar garantie op de plaatsing van een marmoleum-vloer, bovenop de aantrekkelijke prijs die we u bieden. Ook voor reparaties en diverse onderhoudswerkzaamheden met speciale schoonmaakmiddelen zijn wij u graag van dienst.

Kies voor maatwerk

Bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer hebben we ruime ervaring met de aanleg van marmoleum uit de fresco-collectie. Ongeacht of u een tegel-uitstraling wenst of uw trap wilt laten bekleden, wij staan voor u klaar met maatwerk. Dankzij de oneindige mogelijkheden in legwijze en patroonkeuze vindt u altijd een vloerbekleding die bij u past. Kom op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur langs in onze showroom of plan een afspraak in de avonduren in. Voor specifieke vragen, meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op