Marmoleum laten leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum » Marmoleum laten leggen

Als u graag een marmoleum vloer wilt laten leggen, kies dan voor de specialisten van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Wij zijn echte experts met jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van vloerbekleding. Onze klantenkring is hier al van overtuigd, waar wacht u nog op? Kies ervoor om een luxueuze marmoleum vloer te laten leggen met marmerachtige uitstraling.

Marmoleum laten leggen door de experts uit Wormerveer

Marmoleum tegels en vloerbekleding geeft een stijlvolle uitstraling dankzij de marmeren uitstraling. Door te variëren in patroon en legwijze heeft u eindeloos veel mogelijkheden om de kamer groter of breder te laten lijken. Wat voor legwijze u ook prefereert, u kiest voor een vloer die een leven lang meegaat en wat nog beter is: een vloer die een leven lang mooi blijft! De vloeren die wij leggen, zijn voorzien van beschermlagen die kras- en slijtvastheid garanderen. Mocht u zelf niet weten hoe de vloer goed onderhouden moet worden, dan nemen wij deze werkzaamheden graag voor u uit handen.

Neem een kijkje in onze showroom of bel voor meer informatie

In onze showroom in Wormerveer ziet u het resultaat van een marmoleum vloer laten leggen. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur en op afspraak in de avonden, kunt u de vele mogelijkheden van vloeren bekijken. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Naast marmoleum, kunt u ons ook inschakelen om de volgende vloeren te laten leggen:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op