Pvc-vloer onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » PVC tegels » Pvc-vloer onderhoud

Zorg ervoor dat uw pvc-vloer nog jaren meegaat door middel van goed onderhoud. Door de professionals van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer in te schakelen, bent u verzekerd van goed onderhoud voor uw pvc-vloer. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van verschillende soorten vloeren.

Wij geven uw pvc-vloer het onderhoud dat nodig is

U wilt natuurlijk dat uw pvc-vloer nog jarenlang meegaat. Goed onderhoud is daarom van essentieel belang. Door het goed onderhouden van uw vloer, zorgt u ervoor dat deze er zo goed als nieuw uit blijft zien. Wij geven u deskundig advies, maar voeren het onderhoud indien gewenst ook voor u uit. Ook wanneer u een andere vloer heeft zoals laminaat, parket of marmoleum, helpen wij u graag bij het onderhoud. Naast het onderhoud, schakelt u ons in voor nog veel meer. Heeft u een speciaal patroon in gedachte voor uw pvc-vloer? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van diverse vloeren. Schakel ons daarom in voor het laten leggen van uw nieuwe pvc-vloer.

Contacteer ons en maak een afspraak

Heeft u vragen over het onderhoud van uw pvc-vloer? Of wilt u gebruikmaken van onze expertise en wat meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van pvc-tegels? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via telefoonnummer 06 53401270 of door het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. In onze showroom in Wormerveer kiest u uw favoriete vloer uit ons uitgebreide assortiment.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op