Massief parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Massief parket

Het mooie van massief parket is dat het lijkt alsof er een volledige houten vloer in uw ruimte geplaatst is. Een van de belangrijkste voordelen van massief parket is de extreem lange levensduur. Er wordt vaak gezegd dat een houten vloer voor het leven is, en dat is niet voor niets. Bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer bent u op de goede plek als u op zoek bent naar massief parket voor in uw huis.

Vertrouw voor advies over massief parket op de specialist uit Wormerveer

De brede of smalle planken hebben uiteenlopende legwijzen zodat u altijd een uniek resultaat krijgt als u kiest voor het laten leggen van massief parket. U heeft natuurlijk ook de keuze uit verschillende soorten. Wij lijmen en spijkeren het parket voor u vast aan de tussenvloer en zorgen ervoor dat er geen spijkers te zien zijn. Daarna behandelen wij de vloer op de juiste manier. Wilt u graag dat uw massief parket een leven lang mooi blijft? Goed onderhoud is hierbij de belangrijkste factor. Dit kunt u uiteraard zelf uitvoeren, maar onze specialisten voeren ook onderhoud en schuurwerkzaamheden uit met hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen speciaal voor massief parket.

Doe inspiratie op voor uw vloer in de showroom

Weet u nog niet precies wat uw wensen zijn? Kom dan langs bij onze showroom in Wormerveer en bewonder alle verschillende soorten massief parket die we op voorraad hebben. Op zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Komt het voor u beter uit om in de avonduren vloerinspiratie op te doen? Bel dan naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl en plan een afspraak in. Wij hebben niet alleen massief parket voor u ter beschikking. U heeft ook keuze uit andere soorten parket met allerlei verschillende kwaliteiten. Denk hierbij aan:

Traditioneel parket

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op