Parket laten leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Parket laten leggen

De keuze om parket te laten leggen door professionals is voor veel mensen prettig. Het bespaart u veel tijd en u weet zeker dat dit precisiewerk door een vakman op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer zijn wij gespecialiseerd in het leggen van parket en helpen we u graag uit de brand. Een houten vloer staat garant voor kwaliteit. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat houten vloeren een leven lang meegaan.

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie om parket te laten leggen

Als u ervoor kiest om parket te laten leggen, dan maakt u de juiste keuze bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. In onze uitgebreide collectie vindt u vele verschillende soorten parket die kunt laten leggen. U kiest zelf of u gaat voor een traditioneel patroon zoals de visgraat of juist voor een massieve vloer. Wij hebben de volgende soorten parket beschikbaar:

Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor onderhoudswerkzaamheden of reparaties aan uw vloer. Met gespecialiseerde apparatuur schuren we de houten vloer op en bewerken we deze met lak, olie of was. Hierna oogt de vloer weer helemaal als nieuw!

Kom langs in de showroom of neem contact op

Bij onze showroom in Wormerveer hebben we alle verschillende soorten vloeren voor u en tonen we graag onze werkwijze bij het laten leggen van parket. Kom op zaterdag langs tussen 10.00 uur en 15.00 uur of maak een afspraak in de avonduren door te bellen naar 06 53401270. Het is ook mogelijk om een e-mail naar ons te sturen naar info@klitsieparketvloeren.nl. Schroom niet om uw vragen te stellen over het laten leggen van parket, we geven u graag meer informatie over de eindeloze mogelijkheden voor uw vloer!

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op