PVC laminaat

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer van PVC laminaat die een leven lang meegaat en mooi blijft, kiest u voor Klitsie Parketvloeren. De jarenlange ervaring en kennis die wij in huis hebben, garanderen een prachtig resultaat en een niet te evenaren kwaliteit. Klitsie Parketvloeren staat bekend om een klantgerichte service. Wilt u ook van onze diensten gebruik maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Milieuvriendelijk PVC laminaat van Klitsie Parketvloeren

PVC laminaat van Klitsie Parketvloeren is milieuvriendelijk. Maar dat niet alleen, het is ook gebruikersvriendelijk. Dit laminaat heeft diverse behandelingen gekregen ter bescherming tegen krassen en slijtage, de vloer wordt immers dagelijks gebruikt. Nog jaren na het leggen van een vloer van PVC laminaat zal deze eruitzien als nieuw.

Kies uw legwijze en patroon

De variaties in het leggen van PVC laminaat zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u een kamer breder wilt laten lijken, heeft Klitsie Parketvloeren hiervoor altijd tips en advies en de vakkennis in huis. U kunt, op afspraak, elke zaterdag onze showroom bezoeken. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht. U kunt daarvoor een afspraak maken via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. U vindt de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer vlakbij Amsterdam. De routebeschrijving vanaf Amsterdam of Alkmaar vindt u op onze website.

Neem direct contact op!

Neem contact op