Houten vloer onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Houten vloeren » Houten vloer onderhoud

Heeft u thuis een houten vloer en is deze toe aan professioneel onderhoud? Vertrouw dan op de expertise van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Naast dat wij parketvloeren en laminaat van topkwaliteit leveren, bieden wij ook expertise en vakmanschap bij het onderhouden en renoveren van deze vloeren. Het is mogelijk om een houten vloer te combineren met vloerverwarming. Wij kunnen voor u lange en brede delen parket met vloerverwarming leggen, zonder het risico dat de vloer gaat bollen of kieren.

Uw houten vloer in perfecte conditie dankzij vakkundig onderhoud

Om uw houten vloer in perfecte conditie te houden, is regelmatig onderhoud een vereiste. Onze experts hebben jarenlange ervaring in zowel de aanleg als het onderhoud van alle soorten vloeren. Ook voor het onderhoud van de volgende houten vloeren kunt u bij ons terecht:

Voor zowel kleine (de vloer voorzien van onderhoudsolie, een polish of waslaag) als grote onderhoudswerkzaamheden (schuren en afwerken van de vloer), rekent u op onze ervaren en vakkundige medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer er na ons onderhoud weer volledig als nieuw uitziet!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van onderhoud voor een houten vloer? Of wilt u een houten vloer laten leggen of verplaatsen? Neem dan contact met ons op via 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. U bent op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur ook van harte welkom in onze showroom te Wormerveer, of in de avonduren op afspraak.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op