Patroon parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Patroon parket

Bent u op zoek naar inspiratie om uw vloeren opnieuw te plaatsen, dan is het laten leggen van een patroon in uw parket een goede keuze! Door uw parket in een specifiek patroon aan te leggen, creëert u een compleet nieuwe sfeer in uw ruimte. Zeker in oudere huizen is een traditioneel patroon in de vloeren kenmerkend, maar het maakt bij interieurontwerpers steeds vaker een comeback. Kies bijvoorbeeld voor het Versaille-patroon om uw vloer een koninklijke uitstraling te geven. Deze legwijze doet denken aan de landhuizen en kastelen van weleer.

De werkwijze voor patroon parket van dé vloerenspecialist

Uiteraard is het belangrijk om uw parket in patroon te laten leggen door een specialist, zoals Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Vakkundig leggen onze specialisten vloeren in een patroon door strook voor strook vast te lijmen en vast te spijkeren op de tussenvloer. Daarna stoppen en schuren we de spijkergaatjes zodat hier niets van terug te zien is. Dankzij een oppervlaktebehandeling naar keuze krijgen uw vloeren een beschermende laag en is het patroon in het parket goed beschermd tegen eventuele schades.

Kies voor onderhoud door een specialist

Naast het laten leggen van patroon parket, bieden wij ook andere diensten aan in de ruime omgeving van Wormerveer. Denk hierbij aan reparaties wanneer er per ongeluk een beschadiging aan uw vloer is ontstaan tijdens een verhuizing. Het is erg belangrijk om uw vloer goed te onderhouden zodat u er lang van kunt genieten. Tegen een voordelige prijs komen wij bij u thuis uw parket schuren. Daarna werken we het af met olie, lak of was zodat de beschermingslaag weer compleet is. Omdat wij moderne schuurmachines en uitstekende onderhoudsmiddelen gebruiken, bent u verzekerd van een topresultaat.

Ontdek wat mogelijk is in onze showroom

Wilt u graag met eigen ogen zien wat voor soort patroon er mogelijk is met parket voor de vloeren in uw woning? Kom dan zeker langs onze showroom in Wormerveer en doe inspiratie op voor het laten leggen van patroon parket. Wij zijn op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur geopend. Voor een afspraak in de avonduren neemt u contact op met 06 53401270 of info@klitsieparketvloeren.nl. Naast parket verkopen wij nog vele andere vloersoorten, zoals:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op