Marmoleum linoleum

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Marmoleum » Marmoleum linoleum

Wanneer u kiest voor marmoleum, een unieke soort linoleum met een marmerachtig uiterlijk, dan kiest u voor kwaliteit. Van deze kwaliteit heeft u een leven lang plezier en vraagt deze vloer qua onderhoud zeer weinig van u. Marmoleum linoleum is geschikt voor het gebruik in elk deel van uw kantoor of huis. Of dit nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is. Ook is het mogelijk deze vloer te combineren met vloerverwarming ter verhoging van uw woongenot.

Marmoleum linoleum laten leggen in de omgeving van Wormerveer

De specialisten van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer hebben de kennis in huis om uw marmoleum linoleum aan te leggen zónder risico op naden of bollen van uw vloer. De legwijze of het patroon dat u kiest, is van invloed op de uitstraling van de kamer. Deze kan langer, breder of groter overkomen wanneer u kiest voor de juiste legwijze van het marmoleum. Een vloerbekleding uit de fresco-collectie geeft een warme sfeer aan de kamer.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze showroom in Wormerveer bekijkt u alle mogelijkheden die marmoleum en linoleum u bieden. Op zaterdag bent u tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom om de collecties te bewonderen en inspiratie op te doen. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek in de avonduren. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en staan voor u klaar met een advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor plaatsing en onderhoud. Bel naar 06 53401270 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op