Pvc-vloer laten leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » PVC tegels » Pvc-vloer laten leggen

Bent u op zoek naar een professional om een pvc-vloer bij u te leggen in de wijde omgeving van Wormerveer? Neem dan contact op met Klitsie Parketvloeren en wij zorgen ervoor dat u weer fluitend door uw kamer loopt. Wij zijn een bedrijf dat door jarenlange ervaring in combinatie met onze brede kennis, iedere keer weer het mooiste resultaat aflevert.

Een goede pvc-vloer laten leggen door professionals in Wormerveer

Het werken met pvc heeft vele voordelen. Naast de uitstraling van de vloer die klasse, kwaliteit en warmte uitstraalt, heeft u een vloer in huis die een leven lang mee gaat en mooi blijft. U kunt onze specialisten uw nieuwe pvc-vloer laten leggen en ook het onderhoud laten plegen. Door uw vloer goed te onderhouden, blijft deze er zo goed als nieuw uit zien. Bij het laten leggen van uw pvc-vloer kunt u ook direct voor vloerverwarming kiezen. Klitsie Parketvloeren is dé specialist in het aanleggen van vloerverwarming en geluidsdemping onder uw vloer. Er zijn daarnaast vele mogelijkheden in de legwijze en het patroon van de vloer die u kiest. Door middel van een patroon laat u een kamer groter of breder lijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Ook voor de volgende vloeren kunt u bij ons terecht:

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u interesse heeft om een pvc-vloer te laten leggen, dan zit u goed bij Klitsie Parketvloeren in Wormerveer. Op onze website staan voorbeelden van de mogelijkheden. Voordat u een nieuwe pvc-vloer gaat laten leggen, kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Wormerveer voor meer inspiratie. Onze showroom is elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur of op afspraak in de avonduren. Indien u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen via 06 53401270 of door het sturen van een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op