Lamelparket Amsterdam

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Kom even langs bij Klitsie Parketvloeren in Wormerveer als u goedkoop lamelparket zoekt in de buurt van Amsterdam. Wij hebben voor u de meest uiteenlopende vloeren. Van traditioneel massieve houten vloeren tot lamelparket. Wij leveren en leggen dan ook alle soorten lamelparket, houten vloeren en Multi Top vloeren vlakbij Amsterdam. Persoonlijk klantcontact, laminaat van hoogwaardige kwaliteit en puur vakmanschap, dat is Klitsie Parketvloeren.

Klitsie Parketvloeren: leggen en onderhouden van lamelparket nabij Amsterdam

Naast het leggen en verkopen van vloeren, onderhouden we ze ook graag voor u. Als u lamelparket heeft gekocht bij ons in de buurt van Amsterdam, repareren we dit voor u indien nodig. We voeren eventueel de nodige schuurwerkzaamheden uit en kunnen zelfs schade expertise uitvoeren. Onze experts kunnen u ook van tips voorzien voor het onderhoud van parket. Als u de vloer een paar keer jaar opnieuw behandelt met een beschermde lag- olie- of waslaag gaat het parket een leven lang mee. Kom snel naar onze showroom en bekijk onze laminaatvloeren, Multi Top vloeren, tapis/bourgogne en patroonvloeren.

Kom ons assortiment bekijken

Het bezoeken van onze showroom op een zaterdag gaat alleen op afspraak. Ook kunt u ons lamelparket in de avonduren komen bekijken, in de buurt van Amsterdam. Maak daarvoor wel even een afspraak. U kunt onze showroom vinden aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 075 622 7575.

Neem direct contact op!

Neem contact op