Vloeren

Home » Vloeren

Bent u toe aan nieuwe vloeren voor in uw huis? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Wij hebben diverse verschillende vloeren waar u keuze uit heeft. Iedere vloer die u kiest, leggen onze specialisten voor u. Ook geven wij u graag deskundig advies over het onderhoud van uw vloer zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft.

Vloeren van topkwaliteit bij u thuis

U wilt natuurlijk een huis met een mooi interieur dat volledig naar uw smaak is. Een mooie vloer van zorgt hier mede voor. Het maakt uw ruimte groter en heeft een positieve invloed op de sfeer in uw huis. Heeft u uw ideale vloer gevonden? Laat onze specialisten uw nieuwe vloer leggen bij u thuis. Maak een keuze uit meerdere soorten vloeren, zoals:

Neem contact op en ontvang deskundig advies

Heeft u specifieke vragen over een bepaalde vloer of wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies door te bellen naar 06 53401270 en maak een afspraak in onze showroom. Onze showroom is op zaterdag van 10.00 uur en 15.00 uur geopend. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Stuur dan een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Naast het leggen van uw vloer, kun u bij ons ook terecht voor reparatie-, onderhoud- en schuurwerkzaamheden.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze vloeren!

Neem contact op