Vloeren

Laminaatlaminaat

De kwaliteit van laminaatvloeren wordt vaak enkel beoordeeld op de decoratieve toplaag. Dit heeft helaas weinig te maken met de kwaliteit. Een toplaag bestaat uit een DPL of HPL en bepaald hoe slijtvast een laminaat is. De kwaliteit van MDF/HDF tussenlaag zorgt dat de delen minder kwetsbaar voor deuken zijn. Het verschil van kwaliteit is de combinatie tussen toplaag en tussenlaag. Klitsie Parketvloeren heeft als richtlijn dat een laminaatvloer klasse en stijl alsmede kwaliteit moet hebben. Een laminaatvloer com-bineert sfeervol wonen met gebruiksgemak.

Multi top vloer

Wanneer er over brede delen gesproken wordt, bedoeld men vaak de “massieve” planken.
Uiteraard kan dit geleverd worden, maar steeds vaker kiest men voor opgebouwde planken of vloeren. Het verschil is nauwelijks te zien. Klitsie Parketvloeren levert brede delen tot een breedte van 26 centimeter. Brede delen kunnen op verschillende manieren worden gelegd en geleverd.

Tapis / bourgognehoek

Bij traditionele stroken parket worden massieve 6 mm stroken op een ambachtelijke wijze, strook voor strook, gelijmd en gespijkerd op een tussenvloer. Voor zo’n duurzame parketvloer wordt enkel hoogwaardig hout vakkundig geselecteerd en bewerkt. De mogelijkheden met deze vloer zijn onbeperkt.

Lamel

De “truc” van lamelparket is de opbouw. De delen bestaan meestal uit 3 lagen. De juiste opbouw zorgt voor een probleemloze vloer. Klitsie Parketvloeren heeft een breed assortiment van lamelparket.

Patroonvloerenpatroonvloer

Dit zijn over het algemeen traditionele vloeren. Ambachtelijk worden massieve stroken, strook voor strook, gelijmd en gespijkerd op een tussenvloer. Als de vloer gelegd is, worden de spijkergaatjes gestopt, geschuurd en afgewerkt met een oppervlaktebehandeling naar keuze.

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze vloeren!

Neem contact op