Parket schuren

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Parket schuren

Indien u uw parket wilt laten schuren, schakelt u Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer in. Behalve het leggen van parket, voeren wij ook verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden rondom dit type vloer uit. Onze experts kunnen beschadigd parket ook voor u repareren. Wij herstellen de vloer volledig zodat u er een leven lang van kunt genieten.

Parket vakkundig laten schuren en behandelen

Wij zijn gespecialiseerd in alle onderhoudswerkzaamheden voor uw parketvloeren. Zo kunnen wij onder meer uw parket schuren om bijvoorbeeld slijtageplekken of vlekken te verwijderen. Ook het opnieuw afwerken met lak, olie of was laat u aan ons over. Wij gebruiken de meest hoogwaardige schuurmachines en de beste onderhoudsmiddelen, waardoor u verzekerd bent van een topresultaat. Zo ziet uw vloer er na de behandeling gegarandeerd weer volledig als nieuw uit. Om uw vloer mooi te houden, raden wij u aan om enkele keren per jaar de olie-, was- of laklaag te voeden. Hierdoor blijft de bescherming intact.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten schuren van parket, bijvoorbeeld onze prijs of de verschillende mogelijkheden? Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen. Neem hiervoor contact met ons op via 06 53401270 of stuur een e-mail met uw vragen naar info@klitsieparketvloeren.nl. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur bent u ook welkom in onze showroom te Wormerveer.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op