Parket onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Parket onderhoud

Parket onderhoud laat u verzorgen door Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen evenals het renoveren van een groot aantal vloeren. Vraag vandaag nog naar onze uiteenlopende mogelijkheden!

Vakkundig parket onderhoud

Voor alle houten vloeren geldt dat periodiek onderhoud noodzakelijk is om de vloer in perfecte conditie te houden. Klitsie Parketvloeren verzorgt deze werkzaamheden voor alle soorten houten vloeren. Ook parketverzorging behoort tot onze specialisaties. Of u uw vloer enkel wilt laten voorzien van onderhoudsolie, polish of een waslaag, of uw vloer grondig wilt laten schuren en afwerken; u vertrouwt te allen tijde op de expertise en ervaring van Klitsie Parketvloeren. Door gebruik te maken van hoogwaardige machines en de beste onderhoudsmiddelen zijn wij in staat om een topresultaat te garanderen. Bij ons kunt u ook terecht voor tips over het plegen van eigenhandig onderhoud aan uw parket. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een aantal keer per jaar de beschermende lak-, was- of olielaag van uw parket te voeden. Op deze manier houdt u de beschermlaag intact en de vloer mooi.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Of het nu onderhoud van marmoleum, houten vloer of laminaat betreft, wij vertellen u graag meer over wat wij op het gebied van parket onderhoud voor uw vloer kunnen betekenen. Neem telefonisch contact met ons op via 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl. Natuurlijk behoort een bezoek aan onze showroom in Wormerveer ook tot de mogelijkheden. Wij zijn op zaterdag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u een andere dag langskomen? Neem dan contact op en maak een afspraak.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op