Houten vloer laten leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Houten vloeren » Houten vloer laten leggen

Wilt u uw nieuwe houten vloer laten leggen door medewerkers van een ervaren specialist uit Wormerveer? Schakel dan Klitsie Parketvloeren in en ervaar onze uitstekende service. Of u nu parket, lamel of laminaat zoekt, in ons assortiment vindt u gegarandeerd de vloer van topkwaliteit die u zoekt. Iedere houten vloer die u bij ons in Wormerveer koopt, kunt u laten leggen door onze professionals.

Een houten vloer laten leggen door professionals uit Wormerveer

Het leggen van een vloer is niet iets wat u even tussendoor doet, het is een klus die met precisie uitgevoerd moet worden. Kies er daarom voor om uw houten vloer te laten leggen door onze professionals. Wanneer u kiest voor een houten vloer, dan wilt u hier natuurlijk ook zo lang mogelijk van genieten. Het goed onderhouden van uw vloer is daarbij essentieel. Of u nu een kleine of grote vloer heeft, wij regelen graag het onderhoud. Denkt u hierbij aan het schuren en afwerken van de vloer, maar ook het voorzien van een goede onderhoudsolie. Wij leggen ook andere vloeren, zoals pvc, parket, laminaat en marmoleum.

Kom langs in onze showroom voor een uitgebreid assortiment

In onze showroom in Wormerveer vindt u altijd de perfecte houten vloer voor uw huis, die u door onze specialisten kunt laten leggen. Onze showroom is op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend en op afspraak in de avonduren. Hier staan de specialisten voor u klaar. Ook wanneer u uw houten vloer wilt verplaatsen, geven wij u graag deskundig advies. Wilt u graag een afspraak maken of heeft u nog een vraag? Bel dan naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl.

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op