Lamelparket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Lamelparket

Lamelparket is een uitstekende keuze als u wilt kiezen voor een warme uitstraling met duurzame materialen. Het is een bijzondere houten vloer en vertoont geen gelijkenissen met laminaat. Bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer hebben wij ruime keuze aan verschillende soorten lamelparket in diverse prijsklassen. Persoonlijk klantcontact, laminaat van hoogwaardige kwaliteit en puur vakmanschap, dat is waar wij voor staan.

Kies voor goed lamelparket en uitstekende service

Wij hechten er veel waarde aan om een goede service voor onze klanten neer te zetten. Daarom zijn wij beschikbaar voor meer dan het laten leggen van parketvloeren. Denkt u erover om uw lamelparket te verplaatsen? Daar geven wij graag meer informatie over! Ook voor reparaties en onderhoud zijn wij uw partij. We voeren eventueel de nodige schuurwerkzaamheden uit en kunnen zelfs schade-expertise uitvoeren. Onze experts voorzien u bovendien van tips over het onderhouden van parket. Als u de vloer een paar keer per jaar opnieuw behandelt met een beschermende laag olie- of waslaag, gaat het parket een leven lang mee.

Kies uw nieuwe vloer uit in onze showroom

Kom langs bij onze showroom in Wormerveer en bewonder de verschillende soorten lamelparket. Op zaterdagen zijn wij doorlopend van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend, zodat u op het gemak inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe vloer. Mocht dit niet uitkomen, bel dan naar 06 53401270 of stuur een e-mail naar info@klitsieparketvloeren.nl om een afspraak in de avonduren in te plannen. Naast lamelparket hebben wij bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer ook andere soorten parket, namelijk:

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op