Parket verplaatsen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Home » Vloeren » Parket » Parket verplaatsen

Vertrouw bij parket verplaatsen op de expertise en ervaring van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer. Wij zijn dé specialist voor alle (onderhouds)werkzaamheden rondom uw parketvloer. Onze experts helpen u ook graag bij eventuele reparaties van uw vloer. Wij bekijken de schade en herstellen deze volledig tegen voordelige prijzen.

Op nette en nauwkeurige wijze parket verplaatsen

Parket verplaatsen lijkt op het oog een makkelijke klus, maar schijn bedriegt. Vaak is het precisiewerk, wat niet iedereen kan uitvoeren. De experts van Klitsie Parketvloeren bieden u professionele hulp. Onze medewerkers zijn vakkundig en ervaren op het gebied van alle soorten onderhoudswerkzaamheden van uw vloer. Zo kunnen zij uw parket verplaatsen, maar ook onderhouden en renoveren. Alle werkzaamheden worden op een nette en nauwkeurige wijze uitgevoerd. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw vloer er na verplaatsing weer als nieuw uitziet. Dankzij onze klantgerichte service kunnen wij u altijd gericht van dienst zijn, of het nu gaat om het verplaatsen van parket of het opnieuw laten leggen.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u vrijblijvend meer informatie over parket verplaatsen of een van onze vele andere diensten? Bel dan naar 06 53401270, stuur een email naar info@klitsieparketvloeren.nl of kom op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur langs in onze showroom in Wormerveer. Wij staan voor u klaar!

Wij zijn ook actief in:
Assendelft, Krommenie, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Amsterdam

Neem direct contact op!

Neem contact op