Marmoleum Amsterdam

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Het mooiste marmoleum van Amsterdam en omstreken, wordt geleverd door Klitsie Parketvloeren. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis zijn wij uitgegroeid tot een vakwerkspecialist op het gebied van onder andere marmoleum. U kunt bij Klitsie Parketvloeren terecht om marmoleum te laten leveren, leggen, repareren en onderhouden in de omgeving van Amsterdam.

Klitsie Parketvloeren: een vakman voor marmoleum nabij Amsterdam

Wanneer u kiest voor marmoleum, kiest u voor meer dan een mooie vloer die geleverd kan worden bij u in Amsterdam. U kiest voor kwaliteit en gebruikersgemak. De vloeren die wij leggen, blijven nog jaren later stralend en glanzend, alsof ze de dag ervoor pas zijn gelegd. Het onderhoud blijft beperkt tot het dweilen van de vloer. Diverse was- en laklagen geven een grondige bescherming tegen het dagelijkse gebruik in huis of kantoor. Wanneer u een idee wilt krijgen van de mogelijkheden van patronen en legwijzen, kunt u een kijkje nemen op onze website of ervoor kiezen onze showroom te bezoeken.

Kom langs of bel voor meer informatie

Onze showroom is iedere zaterdag op afspraak geopend. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht, daarvoor kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. U vindt de showroom met onder andere marmoleum tegels van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer, nabij Amsterdam. Een duidelijke routebeschrijving vindt u op onze website.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl