Parket Amsterdam

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Klitsie Parketvloeren levert en legt diverse soorten parket in de omgeving van Amsterdam. Of u nu traditioneel parket, laminaat, lamelparket of een massief houten vloer wilt, wij leggen en leveren vloeren in de regio Amsterdam. Onze parketvloeren zijn gemakkelijk en vrijblijvend te bekijken in onze showroom in Wormerveer, nabij Amsterdam. De vakkundige werknemers van Klitsie Parketvloeren helpen u graag. Zij kunnen u uitstekend adviseren over de aanleg of het onderhoud van vloeren.

Leggen en onderhouden van parket in de omgeving van Amsterdam

We leggen en leveren niet alleen houten vloeren en parket, maar onderhouden ze ook graag voor u in de omgeving van Amsterdam. Indien nodig voeren wij schuurwerkzaamheden en reparaties uit. Voor het onderhouden maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en onderhoudsmiddelen. Zo bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Bovendien beschikken we over voldoende schade expertise om eventuele problemen op te lossen. We zijn gespecialiseerd in laminaat, Multi Top vloeren, tapis, lamel en patroonvloeren.

Nieuwsgierig? Kom eens langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar de parket vloeren van Klitsie Parketvloeren; kom dan eens langs in onze showroom nabij Amsterdam. Deze is open op zaterdag en in de avonden. Het bezoeken van onze showroom gaat alleen op afspraak. Voor vragen en opmerkingen kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 53 40 12 70.

Neem direct contact op!

Neem contact op