Houten vloer onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Is uw houten vloer aan onderhoud toe? Vertrouw dan op de expertise van Klitsie Parketvloeren. Naast dat wij parketvloeren en laminaat van topkwaliteit leveren, bieden wij ook expertise en vakmanschap bij het onderhouden en renoveren van deze vloeren. Het is mogelijk om een houten vloer te combineren met vloerverwarming. Wij kunnen voor u lange en brede delen parket met vloerverwarming leggen, zonder het risico dat de vloer gaat bollen of kieren. Heeft u interesse in onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Houd uw houten vloer in perfecte conditie met vakkundig onderhoud

Om uw houten vloer in perfecte conditie te houden, is regelmatig onderhoud een vereiste. Klitsie Parketvloeren heeft jarenlange ervaring in zowel de aanleg als het onderhoud van alle soorten houten vloeren, zoals:

Voor zowel kleine (de vloer voorzien van onderhoudsolie, een polish of waslaag) als grote onderhoudswerkzaamheden (schuren en afwerken van de vloer) kunt u rekenen op onze ervaren en vakkundige medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer er na ons onderhoud weer volledig als nieuw uitziet!

Meer weten?

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van houten vloer onderhoud? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 53 40 12 70. U bent op afspraak ook van harte welkom in onze showroom te Wormerveer.

Neem direct contact op!

Neem contact op