Traditioneel parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Neem een kijkje bij Klitsie Parketvloeren als u op zoek bent naar traditioneel parket. Daar vindt u diverse soorten parket. Van traditioneel parket tot patroonvloeren. Op ambachtelijke wijze lijmen en spijkeren wij de traditionele stroken parket op de tussenvloer. Wij zorgen ervoor dat er geen spijker meer te zien is en uw vloer op de juiste wijze een behandeling krijgt.

Leggen en onderhouden van traditioneel parket

Naast het leggen van vloeren, onderhouden wij uw vloer ook graag. We repareren hem indien nodig en schuren hem voor u op. Daarbij maakt Klitsie Parketvloeren altijd gebruik van het beste onderhoudsmateriaal en kwalitatief uitstekende apparatuur. Ook kunt op ons rekenen voor de juiste schade expertise. Wij verkopen behalve traditioneel parket ook laminaat, Multi Top vloeren, tapis en bourgogne, lamelparket en patroonvloeren. Met de verschillende soorten hout kunnen we alle kanten op met uw vloer.

Interesse? Bel of kom even langs

Bent u in geïnteresseerd in een traditioneel parket? Kom het dan even met eigen ogen bekijken in onze showroom in de buurt van Amsterdam. Deze is zaterdag geopend, gelieve wel eerst een afspraak te maken. Ook kunt u in de avonduren bij ons terecht aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer (bereikbaar binnen een halfuur vanaf Amsterdam en Alkmaar), ook hier op afspraak. Vragen of opmerkingen? Bel dan naar075 622 7575.

Neem direct contact op!

Neem contact op