Tapis parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Klitsie Parketvloeren heeft voor u traditioneel tapis parket voor weinig geld. Op ambachtelijke wijze lijmt en spijkert Klitsie Parketvloeren het tapis parket strook voor strook op de tussenvloer. Door de verschillende soorten vloeren en houtsoorten zijn er talloze mogelijkheden met het parket. U wilt natuurlijk dat de parketvloer lang meegaat, daarom selecteren en gebruiken wij enkel kwalitatief hoogwaardig hout. Service en kwaliteit maken ons herkenbaar en betrouwbaar.

Klitsie Parketvloeren: aanleg en onderhoud van tapis parket

Eenmaal gelegd zorgen wij ervoor dat er geen spijkertjes meer zichtbaar zijn en uw parket wordt behandeld met het product dat het nodig heeft. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw vloer reparaties nodig heeft, onderhoud behoeft of wanneer er schuurwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit doen wij altijd met de beste apparatuur en onderhoudsmiddelen, zodat u verzekerd bent van een uitstekend resultaat. Bovendien treden wij op als schade expert. Naast tapis parket verkopen we ook Multi Top vloeren, laminaat, lamelparket en patroonvloeren.

Showroom vlakbij Amsterdam
Interesse in een Tapis parket? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze showroom vlakbij Amsterdam in Wormerveer. Dit kan op zaterdag en ook de hele week in de avond op afspraak. Vragen en opmerkingen? Bel dan naar 075 622 7575. Ons bezoekadres is aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer.

Neem direct contact op!

Neem contact op