PVC vloer leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Wanneer u op zoek bent naar een professional om een PVC vloer bij u te leggen, bent u bij Klitsie Parketvloeren aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat door jarenlange ervaring en een brede kennis, het mooiste resultaat aflevert.

Kennis en ervaring voor een kwalitatieve PVC vloer leggen

Het werken met PVC geeft vele voordelen. Naast de uitstraling van de vloer die klasse, kwaliteit en warmte uitstraalt, heeft u een vloer in huis die een leven lang mee gaat en mooi blijft. Klitsie Parketvloeren is specialist in het daarbij aanleggen van vloerverwarming en geluidsdemping van uw vloer. Er zijn daarnaast vele mogelijkheden in de legwijze en het patroon van de vloer dat u kiest. Doormiddel van een patroon kunt u een kamer bijvoorbeeld groter of breder kunt laten lijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u er interesse in heeft om een PVC vloer te laten leggen, dan zit u goed op deze website. Hier staan vele voorbeelden van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij een zaak in Wormerveer, met showroom (in de buurt van Amsterdam). Vanaf Amsterdam is het nog geen half uurtje rijden. U kunt elke zaterdag bij ons terecht, gelieve wel eerst een afspraak maken. Indien u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen via 06 53 40 12 70.

Neem direct contact op!

Neem contact op