PVC tegels

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Klitsie Parketvloeren is specialist in onder andere het leggen van laminaat, patroonvloeren en PVC tegels. Dit doen wij tegen een prima verhouding van prijs en kwaliteit. In het bijzonder staat onze kwaliteit goed bekend. Bovendien beschikken wij over jarenlange ervaring en kennis.

Daarom kiest u voor PVC tegels van Klitsie Parketvloeren

PVC tegels kiest u wanneer u een vloer met een bijzondere uitstraling en van een zeer hoogwaardige kwaliteit wilt hebben. De legwijze en patronen die u kunt kiezen, bepalen mede de look van de kamer. Klitsie Parketvloeren adviseert u graag bij het maken van uw keuze en heeft vele voorbeelden van het uiteindelijke resultaat voorhanden. Ook kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van de combinatie met vloerverwarming. Voor de nazorg en het onderhoud van uw vloer van PVC tegels staan wij graag voor u klaar. Wij geven maar liefst 3 jaar garantie, plus de garantie van een vloer die een leven lang meegaat en mooi blijft.

Kom een kijkje nemen

Onze showroom is elke zaterdag geopend, maak hiervoor wel even een afspraak. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht voor PVC tegels, daarvoor kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. De showroom van Klitsie Parketvloeren vindt u in Wormerveer en is gelegen in de regio van Amsterdam. Zowel vanaf Alkmaar als Amsterdam is Wormerveer goed te bereiken via de N8.

Neem direct contact op!

Neem contact op