Patroon vloeren

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Als u een bedrijf zoekt dat gespecialiseerd is in het leggen van patroon vloeren, kom dan even kijken bij Klitsie Parketvloeren. Vakkundig leggen wij deze traditionele variant van de houten vloer bij u in huis. Onze patroon vloeren worden ambachtelijk en strook voor strook vastgelijmd en gespijkerd op een tussenvloer. De spijkergaatjes worden vervolgens gestopt en geschuurd. Daarna brengen we voor u een oppervlaktebehandeling naar keuze aan.

Patroon vloeren van topkwaliteit bij Klitsie Parketvloeren

Naast patroon vloeren heeft Klitsie Parketvloeren ook laminaat, Multi Top vloeren, tapis/bourgogne en lamelparket. Met deze diverse hoeveelheid en soort vloeren, vindt u bij ons voor elke kamer wel een geschikte vloer. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van vloeren en onderhoud. Tegen een voordelige prijs kunnen wij uw parket of houten vloer schuren. Ook het afwerken met olie, lak of hardwax laat u aan onze experts over. Omdat wij moderne schuurmachines en uitstekende onderhoudsmiddelen gebruiken, bent u verzekerd van een topresultaat.

Kom langs of bel

Bent u nieuwsgierig? Bezoek dan op zaterdag of ’s avonds op afspraak onze showroom vlakbij Amsterdam. Voor vragen kunt u ons bereiken via 075 622 7575. U vindt ons aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer. Voor een duidelijke routebeschrijving vanaf Amsterdam of Alkmaar kijkt u op onze website.

Neem direct contact op!

Neem contact op