Patroon parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Als u een bedrijf zoekt dat een kwalitatief goed patroon parket kan leggen, dan kijkt uverder op de website van Klitsie Parketvloeren. Wij leggen voor u op vakkundige wijze het traditionele patroon parket voor een lage prijs. Op een ambachtelijke wijze lijmen en spijkeren we strook voor strook het parket in het gewenste patroon.

Patroon parket mooi afgewerkt

Wij zorgen ervoor dat de spijkertjes niet meer zichtbaar zijn en de vloer met de juiste oppervlaktebehandeling wordt gelegd, en dat het parket in een mooi patroon gelegd wordt. Ook zijn we er voor u wanneer uw vloer gerepareerd moet worden, onderhoud nodig heeft of als er schuurwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor schade expertise. Naast patroonvloeren kunt u ook laminaat, Multi Top vloeren, tapis/bourgogne en lamelparket kopen bij Klitsie Parketvloeren.

Bel of kom langs voor meer informatie

Meer informatie over ons bedrijf en het leggen van een parket in een mooi patroon vindt u op deze website. Als u interesse heeft kunt u op afspraak onze showroom komen kijken. Ook kunt u ’s avonds op afspraak bij ons terecht. U kunt ons vinden aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer in de regio van Amsterdam. U kunt de routebeschrijving vinden op onze site. Wij zijn vanaf Alkmaar of Amsterdam eenvoudig te bereiken.Voor vragen en opmerkingen kunt u ons ook bereiken via het telefoonnummer 075 622 7575.

Neem direct contact op!

Neem contact op