Parket verplaatsen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Vertrouw bij parket verplaatsen op de expertise en ervaring van Klitsie Parketvloeren. Wij zijn dé specialist voor alle (onderhoud) werkzaamheden rondom uw parketvloer. Onze experts kunnen u ook helpen als u vloer gerepareerd moet worden. Wij bekijken de schade en kunnen deze vervolgens volledig herstellen tegen voordelige prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op nette en nauwkeurige wijze parket verplaatsen

Parket verplaatsen lijkt zo op het oog een makkelijke klus, maar schijn bedriegt. Vaak bevat het precisiewerk, wat niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Klitsie Parketvloeren biedt hulp. Onze medewerkers zijn vakkundig en ervaren op het gebied van alle soorten (onderhoud) werkzaamheden rondom uw parketvloer. Zo kunnen zij uw parket behalve verplaatsen ook onderhouden en renoveren. Alle werkzaamheden worden op een nette en nauwkeurige wijze uitgevoerd. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw vloer er na verplaatsing weer als nieuw uitziet. Door de klantgerichte service van Klitsie Parketvloeren kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over parket verplaatsen of één van onze vele andere diensten? Bel dan naar 06 53 40 12 70 of kom langs in onze showroom in Wormerveer, maak wel even een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl