Parket onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Parket onderhoud laat u verzorgen door Klitsie Parketvloeren. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen evenals het renoveren van een groot aantal vloeren. Vraag vandaag nog naar onze uiteenlopende mogelijkheden!

Vakkundig parket onderhoud

Voor alle houten vloeren geldt dat periodiek onderhoud noodzakelijk is om de vloer in perfecte conditie te houden. Klitsie Parketvloeren verzorgt deze werkzaamheden voor alle soorten houten vloeren. Ook parketverzorging behoort tot onze specialisaties. Of u uw vloer enkel wilt laten voorzien van onderhoudsolie, polish of een waslaag, of uw vloer grondig wilt laten schuren en afwerken; u vertrouwt te allen tijde op de expertise en de ervaring van Klitsie Parketvloeren. Door gebruik te maken van hoogwaardige machines en de beste onderhoudsmiddelen, zijn wij in staat een top resultaat te garanderen. Bij ons kunt u ook terecht voor tips voor het eigenhandig onderhouden van uw parket. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een aantal keer per jaar de beschermde lak-, was- of olielaag van uw parket te voeden. Zo houdt u de beschermlaag intact en de vloer mooi.

Meer informatie

Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over wat wij op het gebied van parket onderhoud voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 06 53 40 12 70 om een afspraak te maken wanneer u langs wilt komen in onze showroom te Wormerveer.

Neem direct contact op!

Neem contact op