Massief parket

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Bij Klitsie Parketvloeren bent u helemaal op de goede plek als u op zoek bent naar massief parket voor in uw huis. Bekijk op onze website alle mogelijkheden. De brede of smalle planken kunnen op diverse manieren gelegd worden. U kunt natuurlijk uit verschillende soorten massief parket kiezen. Wij lijmen en spijkeren het parket voor u vast aan de tussenvloer en zorgen ervoor dat er geen spijkers te zien zijn. Daarna behandelen wij de vloer op de juiste manier.

Massief parket van Klitsie parketvloeren

Naast het leveren en leggen van massief parket hebben we ook andere vloeren voor u. Wij hebben bijvoorbeeld ook laminaat, Multi Top vloeren, tapis, lamelparket en patroonvloeren. Als u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u misschien beter een kijkje nemen in onze showroom. Daar vindt u alle variaties op het massieve parket. Het bezoeken van onze showroom gaat alleen op afspraak.

Ook voor reparatie en onderhoud

Ook voor reparaties, onderhoud, schuurwerkzaamheden en schade expertise op het gebied van massief parket kunt u bij ons terecht. Meer informatie vindt u op deze website. U kunt ons bereiken voor advies via 06 53 40 12 70. Ons bezoekadres vindt u aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer. Voor een duidelijke routebeschrijving vanaf Alkmaar of Amsterdam kijk dan verder op de website.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl