Marmoleum trap

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Kies voor marmoleum op de trap van Klitsie Parketvloeren en maak uw trap de blikvanger van uw huis of kantoor. Wij leveren de mooiste bekleding voor trappen voor de beste prijs. Ook staan wij bekend om onze klantgerichte service. Klitsie Parketvloeren hielp al vele klanten naar grote tevredenheid. U kunt de volgende zijn. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Vertrouw op de kennis van Klitsie Parketvloeren voor een marmoleum trap

Klitsie Parketvloeren heeft jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste marmoleum trappen. Marmoleum is een product dat zeer milieuvriendelijk is en bovendien jarenlang meegaat. De beschermingslaag van marmoleum is afdoende om deze met wat lichte verzorging van uw kant, een leven lang mooi te houden. Wij voorzien u graag van advies over hoe u dat het beste kunt doen.

Kom langs of bel even

Het bezoeken van onze showroom is ook mogelijk op zaterdag, echter wel alleen op afspraak. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht, daarvoor kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. De showroom van Klitsie Parketvloeren vindt u in Wormerveer, nabij Amsterdam. Op onze website kunt u in de online showroom alvast inspiratie opdoen voor een marmoleum trap aan de hand van de vele mogelijkheden die u kunt bekijken.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl