Marmoleum tegels

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Kwalitatieve marmoleum tegels vindt u bij Klitsie Parketvloeren. Hier vindt u een ruim aanbod van vloeren, legwijzen, breedte of grootte van de tegel, alles is bij ons mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat het resultaat jarenlang woongenot garandeert. Klitsie Parketvloeren is de vakman wanneer het aankomt op het leggen van marmoleum tegels.

Klitsie Parketvloeren is gespecialiseerd in marmoleum tegels

Marmoleum tegels leggen is slechts één van de specialisaties van Klitsie Parketvloeren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om deze op diverse manieren te plaatsen, in vele verschillende patronen. Hiermee laten wij uw kamer breder of langer lijken. Bovendien kunnen wij marmoleum tegels leggen op vloerverwarming. Uiteraard zonder dat het gaat scheuren of op gaat bollen. Ook voor het onderhoud van vloeren kunt u bij Klitsie Parketvloeren terecht. Daarvoor gebruiken we apparatuur en onderhoudsmiddelen van uitstekende kwaliteit.

Kom eens langs in onze showroom

Onze showroom is elke zaterdag op afspraak geopend. U kunt bij ons ook in de avonduren terecht. Daarvoor dient u wel een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. Onze medewerkers helpen u graag! U vindt Klitsie Parketvloeren in Wormerveer (regio Amsterdam). Wij zijn zowel vanaf Alkmaar als Amsterdam eenvoudig te bereiken.Kijk voor een duidelijke routebeschrijving op onze website.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl