Marmoleum onderhoud

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Marmoleum onderhoud is een van de vele specialiteiten van Klitsie Parketvloeren. Want wij leveren niet alleen uw vloer, wij zorgen er ook voor dat u er jarenlang van kunt genieten. Voor het onderhoud maken onze experts altijd gebruik van hoogwaardige apparatuur en de beste onderhoudsmiddelen. Kom voor het onderhoud van uw marmoleum naar Klitsie Parketvloeren!

Klitsie Parketvloeren: marmoleum onderhoud van topkwaliteit

Het onderhoud van marmoleum is erg belangrijk. Vloeren zijn dagelijks onderhevig aan het gebruik en kunnen op de lange termijn sporen van slijtage krijgen. Wanneer u de vloer echter goed onderhoudt, heeft u hier geen last van. Dit onderhoud nemen wij u graag uit handen. Klitsie Parketvloeren weet precies wat uw vloer nodig heeft om stralend te blijven en heeft hiervoor de juiste producten in huis. Naast het onderhoud van marmoleum kunt u bij ons ook terecht voor de levering en het leggen van laminaat, tapis/bourgogne parket, lamelparket, traditionele patroonvloeren en Multi Top vloeren.

Showroom vlakbij Amsterdam

Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw marmoleum vloer, kunt u bij onze zaak langskomen vlakbij Amsterdamin Wormerveer, de routebeschrijving vindt u op onze website. U kunt op zaterdag ook bij Klitsie Parketvloeren terecht, echter alleen op afspraak. Mocht u telefonisch uw vraag willen stellen dan kan dat via 06 53 40 12 70.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl