Marmoleum linoleum

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Wanneer u kiest voor marmoleum linoleum van Klitsie Parketvloeren kiest u voor kwaliteit. Kwaliteit waar u een leven lang plezier van heeft en die qua onderhoud zeer weinig van u vraagt. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Diverse mogelijkheden met marmoleum linoleum

Marmoleum linoleum is geschikt voor het gebruik in elk deel van uw kantoor of huis. Of dit nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is. Ook is het mogelijk deze vloer te combineren met vloerverwarming ter verhoging van uw woongenot. Klitsie Parketvloeren heeft de kennis in huis om deze zo aan te leggen zonder het risico op naden of bollen van uw vloer. De legwijze of het patroon dat u kiest is van invloed op de uitstraling van de kamer. Deze kan langer, breder of groter overkomen wanneer u kiest voor de juiste legwijze. Klitsie Parketvloeren helpt u bij deze keuze en staat klaar met een advies op maat.

Neem contact op

Naast de online showroom op onze website hebben wij ook een showroom in Wormerveer vlakbij Amsterdam die u zaterdags op afspraak kunt bezoeken. Op afspraak is het tevens mogelijk deze in de avonduren te bezoeken. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam door de A8 en N8 te volgen. Voor een persoonlijke afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 53 40 12 70. Ook wanneer u vragen heeft over marmoleum linoleum, kunt u contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar met een antwoord en advies op maat.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl