Marmoleum leggen

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Klitsie Parketvloeren is door jarenlange ervaring en een brede kennis van marmoleum leggen, een van de specialisten hierin geworden. Onze klantenkring is hier van overtuigd, waar wacht u op? Neem vandaag nog contact op met Klitsie Parketvloeren!

Varieer eindeloos met marmoleum leggen

De foto’s op onze website laten zien wat de effecten zijn van een marmoleum vloer. Marmoleum geeft een stijlvolle uitstraling. Met de mogelijkheid om eindeloos te variëren in patroon en legwijze, waarmee u een kamer bijvoorbeeld groter of breder kunt laten lijken. Wat voor legwijze u ook kiest, u kiest voor een vloer die een leven lang meegaat en wat nog beter is:een vloer die een leven lang mooi blijft! De vloeren die wij leggen, zijn voorzien van beschermlagen die kras- en slijtvastheid garanderen.

Neem een kijkje in onze showroom of bel voor meer informatie

Onze website toont u vele voorbeelden van de vele verschillende mogelijkheden voor het leggen van marmoleum. Mocht u het uiteindelijke resultaat van de vloeren die wij leggen in het echt willen zien, nodigen wij u graag uit onze showroom te bezoeken. Deze is gevestigd vlakbij Amsterdam in Wormerveer. Vanuit Alkmaar en Amsterdam is Wormerveer goed te bereiken via de N8. In de avonduren en op zaterdag kunt u op afspraak bij ons terecht. Neemt u daarvoor, of voor andere vragen, contact op via het telefoonnummer 06 53 40 12 70.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl