Marmoleum fresco

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Klitsie Parketvloeren heeft ruime ervaring in de aanleg van een marmoleum fresco. Deze is ervaring is gebaseerd op de kennis die wij in huis hebben van marmoleum. Kom naar Klitsie Parketvloeren voor de aanleg, reparatie en het onderhoud van uw houten vloer en parket.

Marmoleum fresco is kwaliteit voor een leven lang

Uw kamer krijgt een bijzondere uitstraling wanneer u een vloer laat leggen met marmoleum fresco. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in legwijze en keuze van patronen, dus u zult altijd een vloer vinden die past bij uw wensen. Wij adviseren u daar graag over. Ook wanneer u huisdieren heeft, kunt u er verzekerd van zijn dat de vloer mooi blijft. Deze heeft diverse was- en laklagen ondergaan die een diepe en solide bescherming geven aan uw vloer. Klitsie Parketvloeren legt tegen aantrekkelijke prijzen de mooiste vloeren. Wij leveren enkel maatwerk en geven maar liefst 3 jaar garantie.

Kom eens langs in de showroom

Onze showroom is gevestigd in de regio Amsterdam en is elke zaterdag op afspraak geopend. Wanneer u dit wenst, kunt u ook in de avonduren bij ons terecht, daarvoor kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer: 06 53401270. De showroom van Klitsie Parketvloeren vindt u in Wormerveer, nabij Amsterdam. Op onze website kunt u in de online showroom alvast een idee krijgen van de vele mogelijkheden voor marmoleum fresco die wij u te bieden hebben.

Neem direct contact op!

Neem contact op

Klitsie Parketvloeren

Witte Vlinderweg 72A
1521 PS Wormerveer
M: 06 53 40 12 70
F: 075 622 71 18
E:info@klitsieparketvloeren.nl