Houten vloeren Amsterdam

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

U vindt vele verschillende soorten houten vloeren bij Klitsie Parketvloeren in Wormerveer, nabij Amsterdam. We verkopen laminaat, Multi Top vloeren, tapis, massief houten vloeren, lamelparket en patroonvloeren. Op vakkundige wijze leggen we strook voor strook iedere vloer. Als de vloer gespijkerd wordt, werken wij alle spijkergaatjes netjes weg en behandelen de vloer met het juiste product.Zo kunt u lang profiteren van een mooie vloer. Als u de houten vloer vervolgens zelf ook nog een paar keer jaar behandeld met beschermende was, olie of lak gaat de vloer een leven lang mee.

Aanleg en reparatie van houten vloeren in de buurt van Amsterdam

U kunt ook op ons rekenen voor reparaties en onderhoud aan houten vloeren in de buurt van Amsterdam. We beschikken over de juiste schade expertise om uw vloer weer op te knappen. Als u benieuwd bent naar onze houten vloeren, kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom in Wormerveer in de regio Amsterdam. Het bezoeken van onze showroom gaat alleen op afspraak.

Bel voor vragen of opmerkingen

Meer informatie kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Klitsie Parketvloeren is bereikbaar via het telefoonnummer 06 53 40 12 70. Onze showroom met houten vloeren is gelegen aan de Witte Vlinderweg 72A in Wormerveer, in Noord-Holland.

Neem direct contact op!

Neem contact op